"Jättefin bok. Fantastiskt jobb ni gjort”

Kristina Essén, CIO Livsmedelsverket

"En fantastisk bok i ord, bild och budskap 👉🌟🌟🌟"

Birgitta Björk, grundare Betula Utveckling AB

"A sunday well spent brings a week of content ✌️ Great book btw, slow skiing by @erwaldgroupab , slow down and enjoy more.”

Thomas Snabb, digital kreatör

"Fin hemsida och en jättemysig bok. Den är det första som möter våra besökare på kontoret."

Kristoffer Andersson, VD Checkbiz AB

”Som gammal erfaren skidåkare/skidlärare, researrangör till Frankrike o Italien, samt språklärare och gestalt-terapeut (fokus bl a medveten närvaro) med visst förflutet i marknadsföring är jag liksom i branschen för er bok - o njuter därmed extra av att den är så klockren i både upplägg, filosofi, språk o bilder.” 

Johan Häggroth, skidåkare & skidlärare
———

"Vill du köpa den perfekta presenten till en skidåkare som gillar att njuta på naturens villkor? Eller bara en höstpresent till dig själv att läsa framför brasan inför vintern? Då ska du lägga vantarna på skid- och livsstilsboken Slow Skiing av Cissi och Mats Erwald  Rekommenderas varmt"

Erik Huss, glaciolog, klimatexpert och vetenskaplig rådgivare inom Protect Our Winters 
———

Kort sagt, detta är en både tänkvärd, läsvärd och vacker bok med många bottnar.

Jan Björkman, författare

”Direkt när jag såg boken blev jag väldigt glad över ert initiativ, för den inställning som Slow-rörelsen och er bok står för blir ju egentligen bara mer och mer angelägen desto varmare vår planet blir. Jag blir väldigt glad över att ni även tar upp själva resandet specifikt i er bok. Vill man ha äventyr finns inget bättre sätt än att inkludera själva resandet. Mina mest minnesvärda resor är när jag liftat runt i världen, och i min värld är flygresor inom Europa helt onödiga. Men det är bra och skickligt av er att inte skriva det på näsan på läsarna. Ni har lyckats med en inkluderande attityd genom boken. Det är annars lätt hänt att man, i sin egen övertygelse, stöter bort folk. […] Jag hoppas verkligen att ni får stort genomslag med boken och får fler att inse tjusningen med att insupa omvärlden och öka medvetandet, såväl på hemmaplan som på otillgängliga platser.”

Fabian Rimfors, författare av Olle Rimfors skidfärd

"Ni är bra förebilder för många på flera olika sätt! Verkligen en bok att njuta av och planera för egen slow skiing! 👌🤗”

Patrik Attemark, CEO Semantix

”En riktigt riktigt bra bok som belyser ett viktigt ämne-att leva våra liv i ett tempo där vi inte rusar fram i tillvaron. Rock on🤘Erwalds!”

Kari Vaiho, skidlärare och projektledare

En riktigt feelgood och tänkvärd bok skriven av våra vänner Cissi och Mats Erwald!! Grattis till er!!! Det här gjorde ni bra!!

Maria Zakrisson, hamnkapten Vaxholm

"Grattis! Superfin bok!👑”

Alric Ljunghager, fotograf